Stora hagar och mer utrymme!

 

 

Ojoj, plötsligt var det väldigt hög tid att ta bort ”babylådorna” och släppa ut de små vilddjuret i hela hagarna. De började äta mer och mer fast mat för några dagar sedan och nu är de redan i full gång både med att äta (och bajsa) ?

De har fått en väldig massa fart och strimlar fort och lätt alla tidningar man försöker bädda rent med… hmm. Mer leksaker behövs också, så de har något att undersöka. Det har gått så fort!

De har inte så mycket tänder ännu, så det är himla mysigt att sätta sig i hagen med dem, efter att man städat rent och bytt filten. Så får de bitas och klättra över mina ben medan jag dricker morgonkaffe. Terapi för sinnet! Valpar är det bästa som finns. Positiva till allt. Svansarna viftar och de är nyfikna att undersöka.

Så det är inte bara städning, moppning, bajsplockning och utfodring. Men det är allt väääldigt mycket sådant när man har flera kullar på en gång ???

Kiwis och Sallys valpar är ännu åtskilda, men så snart de är mer eller mindre avvanda så tänkte jag släppa ihop dem, så har de ännu roligare!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *