Kokos & Darwins kull!

2019-01-10 blev den stora dagen (eller natten snarare), som Kokos första valpar föddes! Så fina små!

Tyvärr förlorade vi tidigt 2 fina svarta tikar, men man får tänka att det antagligen var meningen. Att det var något fel på dem och att det är bra att de slapp lida.

En svart tik, en peppar/salttik, en svart/silvertik. Och så en peppar/salthane och en svart/silverhane! Wow, alltså. Saknas bara en svart hane, så hade vi haft en av varje i varje färg (vitt var inte möjligt o denna kombination).

Nu håller vi tummarna för alla 5. Tyvärr jan jag nu inte lova bort en enda förrän närmare 8v eftersom jag måste se hur de utvecklas! Helst sparar jag bara en i avel, men nu när alla är olika färg och kön så kan jag inte säga vilken förrän man ser både personlighet och utseende.

Härligt brokig kull❤❤❤

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *